The Rhino :: The Rhino
Osre logoOver The Rhino

Maak kennis met The Rhino - een uniek nieuwbouwproject aan de Fascinatio Boulevard in Capelle aan den IJssel. Gelegen in de jongste en misschien wel leukste wijk van de stad: Fascinatio, welke sinds 2001 bestaat. Met metrostation Capelsebrug en Kralingse Zoom op steenworp afstand sta je in 10 minuten in het centrum van Rotterdam.

Het gebouw doet met zijn imposante staalconstructie boven de entree zijn naam eer aan. Dit voormalige kantoorpand bood voorheen onderdak aan een heup- en kniecentrum. Om een oplossing te bieden aan de huidige woningnood, heeft de nieuwe eigenaar besloten in dit pand jouw nieuwe woning te realiseren!

Kom je in The Rhino wonen, dan kies je voor het gemak, de zekerheid en de luxe van een nieuwbouwwoning, je hoeft alleen nog zelf een vloer te leggen! Met 3 verschillende woningtypes, zit er vast een passende huurwoning voor jou bij. De woonoppervlaktes variëren van 22 m² tot 55 m².

Wat biedt The Rhino nog meer? Als bewoner kun je vrij gebruik maken van twee grote dakterrassen waar je samen met jouw vrienden kan genieten van het lekkere weer. Ook staat je fiets altijd veilig en overdekt in de gemeenschappelijke fietsenstalling. Heb je een auto? Ook dat is geen probleem! Er zijn 90 parkeerplekken beschikbaar die voor een kleine meerprijs per maand te huur zijn.


Kom je ook wonen in The Rhino?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.