The Rhino :: Locatie
Osre logoDe Locatie

Tussen Rotterdam-Oost en Capelle aan den IJssel, in de rustige woonwijk Fascinatio, worden 120 turn-key woningen gerealiseerd: The Rhino! Het gebouw is perfect gesitueerd ten opzichte van verschillende uitvalswegen en openbaar vervoersvoorzieningen.

Station Rotterdam Centraal, de Koopgoot, Erasmus Universiteit, het Kralingse Bos, Hogeschool Rotterdam - met de metro, bus, fiets en auto ben je er zo. Met de auto ben je via de Maasboulevard binnen 10 minuten midden in het centrum van Rotterdam - met de metro ben je er in nog geen 10 minuten! Ga je op de fiets? Dan sta je in slechts 15 minuten bij de Koopgoot.

Metrohalte en busstation Capelsebrug is op nog geen 5 minuten loopafstand. Metrostation Kralingse Zoom is binnen 5 minuten bereikbaar met de fiets. Vanaf Kralingse Zoom rijdt de metro overdag zo’n 17 à 18 keer in het uur richting metrostation Beurs in het centrum van Rotterdam.

Wil je overdekt winkelen, dan kun je ook met de metro richting overdekt winkelcentrum Alexandrium. Met 140 fashion, beauty, food, lifestyle en sportwinkels is Alexandrium de grootste overdekte winkelcentrum van Rotterdam. Elke 5 minuten vertrekt er een metro richting het winkelcentrum, waar je binnen 10 minuten bent! Bij Alexandrium is tevens treinstation Rotterdam Alexander te vinden. Vanaf Rotterdam Alexander kom je overal in Nederland met de trein!

In de woonwijk Fascinatio zit supermarkt MCD. Net buiten de woonwijk ligt winkelcentrum 's Gravenland waar verschillende winkels en supermarkt PLUS te vinden zijn.

Bekijk de video om een beter beeld te krijgen van de locatie:
Kom je ook wonen in The Rhino?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.