The Rhino :: Nieuws
Osre logo

Nieuws

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in Rhino? Lees hier de actuele berichten over de voortgang van de 120 huurappartementen.


Huurprijzen, plattegronden en foto's

Bekijk hier de huurprijzen, plattegronden en foto’s per woning.


Ontdek meer

🦠 Geen open dagen - Hoe nu verder?

Een gezondheidscrisis als deze had helaas niemand kunnen voorzien. In tijden van Corona moeten we inventief zijn en op een aangepaste manier werken.

Ontdek meer

Open Dagen 28 & 29 maart

In verband met het Coronavirus zijn we genoodzaakt de open dagen op 28 en 29 maart te annuleren.

Ontdek meer

Welke documenten hebben we zometeen nodig?


In dit artikel zullen we jullie informatie geven over welke documenten we nodig hebben zodra de woningen van The Rhino in verhuur gaan. Welke documenten we nodig hebben verschilt per persoon en situatie

Ontdek meer

Aloha aan de Maas: eten en drinken met een view!


Afstand: 10 minuten vanaf The Rhino

Wat een uitzicht! Aloha is zonder twijfel een van de meest bijzondere restaurants in Rotterdam. Het bevindt zich namelijk in het verlaten zwemparadijs Tropicana. Of je nu met het OV gaat of op de fiets - vanaf The Rhino ben je er binnen 10 minuten.

Ontdek meer

Mooie Boules: jeu de boules en foodhal in één!


Afstand: 20 minuten fietsen vanaf The Rhino

Bij Mooie Boules on Rotterdam-Noord kun je terecht voor een avondje vol plezier, lokale streetfood en borrels. Letterlijk een speeltuin voor volwassenen! Vanaf The Rhino fiets je er in 20 minuutjes heen.


Ontdek meer

Zomerse sportactiviteit vlakbij huis? Ga suppen op de Kralingse Plas!

Afstand: 10 minuten fietsen vanaf The Rhino

Een stukje natuur midden in de stad! Vanaf The Rhino fiets je in slechts 10 minuten naar de Kralingse Plas. Wist je dat je daar prima kunt suppen? Op een board peddel je de plas rond terwijl je van de mooiste skyline ter wereld geniet. Ideale activiteit voor op warmere dagen!

Ontdek meer

Nazomeren: 5 favoriete terrasjes in Rotterdam!

Afstand: divers


Natuurlijk heeft The Rhino zelf 2 dakterrassen. Maar soms wil je even lekker buiten de deur een drankje doen. Hier een top 5 van onze favoriete terrasjes in Rotterdam. Alle adresjes zijn vanaf The Rhino goed te bereiken per fiets of met OV

Ontdek meer

Blijf op de hoogte!


Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ontdek meer