The Rhino :: Nieuws

Nieuws

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in Rhino? Lees hier de actuele berichten over de voortgang van de 120 huurappartementen.


Welke documenten hebben we zometeen nodig?

In dit artikel zullen we jullie informatie geven over welke documenten we nodig hebben zodra de woningen van The Rhino in verhuur gaan. Welke documenten we nodig hebben verschilt per persoon en situatie.

Ontdek meer

Aloha aan de Maas: eten en drinken met een view!


Afstand: 10 minuten vanaf The Rhino

Wat een uitzicht! Aloha is zonder twijfel een van de meest bijzondere restaurants in Rotterdam. Het bevindt zich namelijk in het verlaten zwemparadijs Tropicana. Of je nu met het OV gaat of op de fiets - vanaf The Rhino ben je er binnen 10 minuten.

Ontdek meer

Mooie Boules: jeu de boules en foodhal in één!


Afstand: 20 minuten fietsen vanaf The Rhino


Bij Mooie Boules on Rotterdam-Noord kun je terecht voor een avondje vol plezier, lokale streetfood en borrels. Letterlijk een speeltuin voor volwassenen! Vanaf The Rhino fiets je er in 20 minuutjes heen.

Ontdek meer

Zomerse sportactiviteit vlakbij huis? Ga suppen op de Kralingse Plas!

Afstand: 10 minuten fietsen vanaf The Rhino

Een stukje natuur midden in de stad! Vanaf The Rhino fiets je in slechts 10 minuten naar de Kralingse Plas. Wist je dat je daar prima kunt suppen? Op een board peddel je de plas rond terwijl je van de mooiste skyline ter wereld geniet. Ideale activiteit voor op warmere dagen!

Ontdek meer

Nazomeren: 5 favoriete terrasjes in Rotterdam!


Afstand: divers


Natuurlijk heeft The Rhino zelf 2 dakterrassen. Maar soms wil je even lekker buiten de deur een drankje doen. Hier een top 5 van onze favoriete terrasjes in Rotterdam. Alle adresjes zijn vanaf The Rhino goed te bereiken per fiets of met OV!

Ontdek meer

Interesse in een woning?

Schrijf je snel in en blijf op de hoogte van het project!

Schrijf je in!