Hoe nu verder | Rhino
Osre logo


Geen open dagen - Hoe nu verder?

Een gezondheidscrisis als deze had helaas niemand kunnen voorzien. In tijden van Corona moeten we inventief zijn en op een aangepaste manier werken.

Omdat het onbekend is wanneer een eventuele open dag wel mogelijk is en wij het onverantwoord vinden om onze collega’s die de bezichtigingen doen bloot te stellen aan zoveel mensen, is er het volgende besloten:

  1. De appartementen worden vooralsnog NIET bezichtigd / er worden geen open dagen georganiseerd.
  2. De appartementen worden verhuurd naar aanleiding van foto’s, plattegronden en een algemeen filmpje van het complex.
  3. Wij zullen van elk appartement duidelijke foto’s maken zodat jullie niet voor verrassingen staan en een duidelijk beeld hebben van hoe de woning opgeleverd wordt.

Als je de woning daadwerkelijk mag huren zullen we met de huurders, uiteraard op gepaste afstand, een oplevering doen in de woning. Mochten er dus onverhoopt toch gebreken zijn in de woning dan kunnen we die op dat moment constateren.

Wij zijn al druk bezig om alle appartementen te fotograferen. Het goede nieuws is dat gebouw A zo goed als af is en we dus, zodra de foto’s en filmpjes af zijn, kunnen starten met de verhuur!

Eindelijk ;)

Wij hadden het uiteraard ook graag anders gezien maar helaas moeten we voor nu op deze manier te werk gaan. Wij hopen daarom ook op jullie begrip.

Wij wensen iedereen voor nu alle gezondheid toe en alle sterkte aan de personen die getroffen zijn door het coronavirus.

Blijf gezond en let een beetje op elkaar.

Het verhuurteam van The Rhino