The Rhino :: Suppen
Osre logo

Zomerse sportactiviteit vlakbij huis? Ga suppen op de Kralingse Plas!

Afstand: 10 minuten fietsen vanaf The Rhino

Internationaal wint suppen razendsnel aan populariteit. Deze watersport is namelijk een work-out voor je hele lichaam. Vanaf The Rhino is het slechts 10 minuten fietsen naar de Kralingse Plas. Hier kun je met een board en een peddel de plas rond peddelen terwijl je geniet van de mooiste skyline ter wereld! Heb je nog nooit op zo’n board gestaan? Bij Fun Forest kun je als groep een Sup Experience boeken om handige tips en tricks te leren!

SUP, waar staat dat voor?

Het is een afkorting die staat voor Stand Up Paddle. Zoals de naam al doet vermoeden, sta je op een board met een peddel in je handen. Die peddel gebruik je om je board vooruit te duwen op het water. Zo’n board is redelijk stabiel, waardoor het niet heel moeilijk is om te blijven staan. Doe voor de zekerheid wel je zwemkleding aan, voor het geval je toch een keer je evenwicht verliest!

Je hebt elke spier in je lichaam nodig om je balans te bewaren en tegelijkertijd je peddel te bewegen. En wil je ook nog een beetje vooruit komen? Dan is het gelijk een goede oefening voor je uithoudingsvermogen.


Board huren bij de Kralingse Plas

Of je nu gaat suppen voor ontspanning of als work-out, je kunt gemakkelijk een board huren vanaf 10 euro per uur bij Fun Forest aan de Kralingse Plas. Het is ook een leuke activiteit om te doen met een vrienden, familie of met je nieuwe buren!

Suppen kan bijna altijd (tenzij er ijs ligt natuurlijk) en iedereen kan het. Je kunt er voor kiezen zelf een tocht te peddelen, maar je kunt ook een Sup Experience boeken. Deze experience is bedoeld voor groepen vanaf 6 personen en is inclusief instructeur. Hij of zij leert jullie wat tips & tricks, zodat jullie snel weg varen!

Let op: Zwemkleding en een zwemdiploma zijn verplicht!